Kinokulma
15:17 Pariisiin
1h 34min
10,00 - 12,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
The 15:17 to Paris
 

Clint Eastwoodin uusi elokuva 15:17 Pariisiin kertoo tositarinan kolmesta miehestä, joiden urhea toiminta tekee heistä sankareita toiminnantäyteisellä junamatkalla.

Alkuillasta 21. elokuuta 2015 koko maailma seurasi tiiviisti tiedotusvälineiden raportointia siitä, miten oli onnistuttu estämään terroristi-isku, jonka kohteena oli Thalys-juna nro 9364 Pariisiin – terroriteon oli tehnyt tyhjäksi kolme amerikkalaisnuorta, jotka olivat kiertelemässä Eurooppaa. Elokuva seuraa kaverusten elämää lapsuuden vaikeuksista oman paikan löytämiseen elämässä ja aina iskua edeltäviin hetkiin. Heidän ystävyytensä ei horju missään vaiheessa tuota hermoja raastavaa koettelemusta, mikä antaa heille voimaa ja mahdollistaa junassa olevien yli viidensadan matkustajan hengen pelastamisen.

Sankarikolmikon muodostavat Anthony Sadler, Oregonin kansalliskaartilainen Alek Skarlatos ja Yhdysvaltain ilmavoimien lentosotamies Spencer Stone, jotka esittävät elokuvassa itseään. Heidän rinnallaan pääosissa nähdään Jenna Fischer (Hall Pass - lupa rellestää, TV-sarja Konttori); Judy Greer (Sota apinoiden planeetasta); Ray Corasani (tuleva TV-sarja The Long Road Home); PJ Byrne (The Wolf of Wall Street); Tony Hale (TV-sarja Veep) ja Thomas Lennon (Transformers: Tuhon aikakausi). Paul-Mikél Williams on nuori Anthony, Bryce Gheisar on nuori Alek ja William Jennings on nuori Spencer.

Clint Eastwood (Sully - uroteko Hudson-joella, American Sniper) on ohjannut elokuvan, joka perustuu Dorothy Blyskalin käsikirjoitukseen, joka taas perustuu Anthony Sadlerin, Alek Skarlatosin, Spencer Stonen ja Jeffrey E. Sternin kirjaan. Eastwood toimii myös elokuvan tuottajana yhdessä Tim Mooren, Kristina Riveran ja Jessica Meierin kanssa. Elokuvan vastaava tuottaja on Bruce Berman.

Kuvausryhmässä on mukana Eastwoodin luottohenkilöitä, kuten pääkuvaaja Tom Stern, joka on kuvannut Eastwoodin edelliset 13 elokuvaa; Deborah Hopper, joka on toiminut Eastwoodin pukusuunnittelijana 17 elokuvassa; ja Blu Murray, joka toimi taannoin leikkaajana elokuvassa Sully - uroteko Hudson-joella; sekä tuotantosuunnittelijana konkari Kevin Ishioka, jonka kätten jälkiä voi nähdä elokuvissa Sully - uroteko Hudson-joella ja Dunkirk.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com