Kinokulma
Yrittäjät ja Oulaisten SRK: Vaalipaneeli
2h 0min
0,00 €
 
Vaalipaneeli
 

Seutumajakka 23.4.2017

Tulevana maanantai-iltana järjestetään Oulaisten Kinokulmassa kaikille avoin vaalipaneeli. Vaalipaneelin järjestelyistä vastaavat Oulaisten Yrittäjäyhdistys sekä Oulaisten seurakunta. Paneelia ryhtyi järjestämää yrittäjien puheenjohtaja Mika Ilomäki. Hän tarttui toimeen, kun aiemmista kuntavaaleista poiketen näytti siltä, että vaalipaneelia ei Oulaisiin saada kyselyistä huolimatta.


Ilomäki korostaa, että tilaisuus on avoin kaikille kuntavaaliehdokkaille samoin kuin yleisölle. Hän myös muistuttaa, että yrittäjäyhdistys on poliittisesti sitoutumaton järjestö. Ilomäki toivoo paikalle runsasta osanottoa niin ehdokkaista kuin yleisöstäkin. ”Nämä ovat niin yrittäjien kuin koko kaupungin kannalta tärkeimpiä kuntavaaleja sote- ja maakuntauudistuksen takia”, Ilomäki korostaa.


Yhtenä vaalipaneelin tavoitteena on herättää äänestäjien kiinnostusta ja saada äänestysprosentti nousemaan tärkeiden vaalien alla. Samalla Ilomäki toivoo, että tuleva valtuusto ryhtyy kehittämään myös ns. pehmeitä vetovoimatekijöitä. ”Työllistävät yritykset menevät etusijalla, mutta tärkeää on saada myös viihtyvyys sille kantille, että porukka haluaa muuttaa Oulaisiin.”


Vaalipaneeliin oli tätä kirjoittaessa ilmoittautunut yhdeksän ehdokasta, jotka edustavat eri puolueita. Kutsut on lähetetty jokaiselle ehdokkaalle. Vaalipaneelissa on juontaja, joka jakaa puheenvuorot. Yleisö voi esittää ehdokkaille kysymyksiä sähköpostitse myös etukäteen.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com